good-looking cooking

Brokkoli? Na jó, legyen brokkoli!

Brokkoli kosarak

Nem is gondolnád, hogy a brokkoli nem csak párolva létezik, hanem remek finger food alapanyag. És nem utolsó sorban rendkívül alakbarát, ha figyelünk rá, mivel töltjök meg a kosárkákat :)

Hozzávalók 9 kosárhoz

 

  • 1/2 fej brokkoli
  • 150 g parmezán
  • 1 kk só és bors
  • 3 db tojás
  • 2 ek olívaolaj


Aprítógépbe dobd bele a brokkolit, parmezánt, tojásokat, olívaolaj, sót és borsot, majd turmixold össze. Öntsd muffinformába a brokkoli masszát, és süsd 160ºC fokon 20-25 percig. Miután kihűlt, töltsd meg, amivel szeretnéd, mert mindennel remekül működik.

Tetszett a videó? Tedd ki a Facebookodra! Megosztom Facebookon
süti beállítások módosítása